Lyre’s Pink London Spirit 70cl (Pink Gin)

Denne unikke spiritus er umuligt udformet til at fange essensen af en Pink Gin, med smage, der er distinkte og moderne. Lyre’s spiritus efterligner ikke bare, de har deres egen sondring som en førsteklasses, alkoholfri drik.

DKK 200,00

På lager

Køb flere og få rabat
Antal Rabat
2 + 15%

Ved køb af flere end 1 Lyres produkter gives der 15% rabat

Varenummer (SKU): 8326 Kategorier: , Tag:

Denne unikke spiritus er umuligt udformet til at fange essensen af en Pink Gin, med smage, der er distinkte og moderne. Lyre’s spiritus efterligner ikke bare, de har deres egen sondring som en førsteklasses, alkoholfri drik.

Smag: Den umiddelbare tilstedeværelse af roser, kirsebær, røde bær og brombærkarakterer er behagelige og generøse. Mundfornemmelsen er duftende og rig på smag, mens ganens længde fortsætter med en blomsteragtig rosenbladslignende aroma. Tilstedeværelsen af enebær giver en generøs gin-fokuseret finish

Sådan nyder du det: Som en premium Pink Gin Highball tilføj premium limonade eller grapefrugtsodavand med skivede friske jordbær, kvist mynte og rubin grapefrugt. Bland alternativt med aromatisk eller hyldeblomst tonic tilsæt en skive agurk, appelsin og jordbær for at genskabe en sommerlig spritz

Lukning: Skruelåg
Flaskestørrelse: 700 ml
Alc Vol: Under 0,5%

Vægt 1,550 kg
Størrelse 5,83 × 8,3 cm
Størrelse

70cl

Ingredienser

Ingredienser: 

Vand, glukosesirup, naturlig smag, hibiskusekstrakt, surhedsregulerende middel (citronsyre), stabilisator (cellulosegummi [E466]), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), Allura rød farve [E129], kinin (cinchonabark).

 

Næringsdeklaration:

30 ml 100 ml
Sukker 1,2g 3,9g
Kulhydrat 2,5g 8,2g
Natrium 2mg 9mg
Fedt – Mættet 0,0g 0,0g
Fedt – i alt 0,0g 0,0g
Protein 0,0g 0,0g
Energi  47 kJ / 11 kCal 158 kJ / 38 kCal

 

Allergier:

VEGANISK, LAKTOSEFRI, FRI FOR NØDDER, FRI FOR ÆG, GLUTENFRIT.

Opbevaringsanvisninger

Forsegl altid med originalhætte efter åbning. Lad ikke flasken stå åben, eller udskift hætten med hælder.

Når den er åben, skal den nedkøles for optimal friskhed. Det anbefales at den indtages inden for 12 uger efter åbning. Lad ikke være ude i kulden. Risiko for nedfrysning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.