4 stk. Amalfi Spritz dåser (Aperol Spritz)

Denne unikke spiritus er umuligt udformet til at fange essensen af ​​en sprudlende spritz med smage, der er distinkte og moderne. Lyres spiritus efterligner ikke bare, de har deres egen udmærkelse som en premium alkoholfri drik.

DKK 100,00

Varenummer (SKU): 6466 Kategorier: ,

Denne unikke spiritus er umuligt udformet til at fange essensen af ​​en sprudlende spritz med smage, der er distinkte og moderne. Lyres spiritus efterligner ikke bare, de har deres egen udmærkelse som en premium alkoholfri drik.

Bouquet: Rig blanding af aromaer springer frem, herunder klassiske rabarber og bitter appelsin sammen med middelhavsurter. Fersken- og melon noter fra Lyres Amalfi Spritz øger appellen.

Smag: Den bittersøde appelsin og rige fersken smag af Amalfi Spritz er som solskin selv, lys, intens og løftet om gode tider. Den fine boble fylder ganen med frisk appelsin kompleks rabarber og hyldeblomst perfekt til at afslutte tørt og lækkert forfriskende. Klassisk orange-rød farve.

Sådan nyder du drikken: Som en del af Lyre’s Ready To Drink-sortiment skal du blot nyde det fra dåsen. Hvis du ønsker at blive lidt fancy, hæld Amalfi Spritz i et vinglas eller stilkløst glas, tilsæt masser af is og en skive appelsin, måske endda en oliven som et velsmagende element, og du har den perfekte lejlighedsvise spirits.

Pakken indeholder: 4 dåser
Dåse størrelse: 250 ml
Alc Vol: Ikke-alkoholisk (under 0,5%)

Vægt 1,2 kg
Størrelse 5,83 × 8,3 cm

Ingredienser

Kulsyreholdigt vand, Lyre’s Classico (50 % vand, sukker, ikke-alkoholisk frementeret druesaftkoncentrat, druesaftkoncentrat, surhedsregulerende middel [citronsyre, natriumcitrat], naturlig smag), lyres italiensk sprit (33 % vand, sukker, naturlig aroma , Sunset Yellow Color [E110], Allura Red Color [E129], surhedsregulerende middel [phosphorsyre]), munkefrugtjuice, naturlig smag, konserveringsmiddel [natriumbenzoat].

Næringsdeklaration:

250 ml 100 ml
Sukker 16,2g 6,5g
Kulhydrat 16,4g 6,6g
Natrium 41mg 16mg
Fedt – Mættet 0,0g 0,0g
Fedt – i alt 0,0g 0,0g
Protein 0,0g 0,0g
Energi  300 kJ / 70 kCal 120 kJ / 29 kCal

Allergier:

VEGANISK, LAKTOSEFRI, FRI FOR NØDDER, FRI FOR ÆG, GLUTENFRIT

 

Opbevaringsanvisninger

Opbevares på et køligt, tørt sted. Når dåserne er åbnet, skal de drikkes med det samme.

Holdbarhed: 12 måneder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.