Forventet levering 1-3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop ved køb for 1.000 kr!

Filter:


Alkoholfri Cosmopolitan

Denne legendariske cocktail har en kompleks fortid. Opstod den i Miami eller NYC, ikke sikker, sandsynligvis lidt af begge dele, men hvad vi ved, er at denne Cran-tini-stilede drink er kommet for at blive og er stadig en af de mest populære cocktails, der findes i dag. Vores version bruger White Cane og Orange Sec til at komplimentere citrus og tranebær.
Se opskrift

Alkoholfri Mojito Pitcher

Mojito er en frisk og nem sommerklassiker! Denne opskrift gør det utroligt nemt at lave velkomstdrinken til din næste fest eller sammenkomst!
Se opskrift

Lyre’s Pink London Spritz

Spritz er en stemning! Simpel og lækker, denne opskrift er en af vores favoritter her til forår og sommer!
Se opskrift

Festlig Alkoholfri Mimosa

En festlig og sød mocktail med en perfekt kombinationen af Dry London Spirit og mousserende vin. Perfekt som velkomstdrink til din næste fest.
Se opskrift

Lyre’s Amalfi Spritz

Tag en tur til Italien med denne en Alkoholfrie Amalfi Spritz. Har du nogensinde haft lyst til Aperol Spritz men ønskede den alkoholfri? Så er denne drink, lavet på Lyre's Italian Spritz, perfekt!
Se opskrift
Espresso Martini

Alkoholfri Espresso Martini

Prøv denne forfriskende alkoholfrie version af en Espresso Martini. Lavet på Lyre's Coffee Originale og Lyre's White Cane Spirit.
Se opskrift

Alkoholfri Bianco Spritz

Dejligt forfriskende med et strejf af appelsin og en skive agurk. Er du blevet en smule træt af den klassiske orange apéritif? Så prøv denne lækre og forfriskende variant!
Se opskrift

Alkoholfri Piña Colada

Nogle siger, at denne ikoniske, tropiske cocktail gør comeback, vi siger, at den aldrig forsvandt. Lyres's White Cane Spirit, kokosvand, ananas et stænk sukkersirup.
Se opskrift
Mojito cocktail eksempel

Alkoholfri Mojito

Mojito er en frisk og nem sommerklassiker! Denne opskrift gør det utroligt nemt at lave en mojito med Lyre's White Cane Spirit.
Se opskrift
Dark & Spicy

Alkoholfri Dark & Spicy

Prøv denne alkoholfrie version af den klassiske Dark&Stormy cocktail. Denne version er ekstra spicy med Goldbergs Intense Ginger og Lyre's Spiced Cane Spirit.
Se opskrift

Alkoholfri Negroni

Det var 1919, og grev Camillo Negroni besluttede, at hans yndlingscocktail, Americano, havde brug for lidt ekstra. Han byttede danskvandet ud med gin og dermed blev Negroni født. Denne klassiske aperitif kan ligne en sød, italiensk appelsin-godbid, men som en pakke med væsler, der slår porten ned - den er snedig, lidt bitter og fuld af overraskelser.
Se opskrift

Alkoholfri Spritz De Passione

En vidunderlig kombination af let bitter appelsin, sommerfrugter og frisk citrus med et strejf af brus i én mundfuld. Dette er bogstaveligt talt solskin på en øde strand, i et glas, koldt.
Se opskrift

Alkoholfri Amaretti Affogato

Mangler du en formidable dessert, der vil slå benene væk under dine gæster? Prøv denne fantastiske Amaretti Affogato Ingredienser 6 cl 4,5 cl Frisk espresso eller stærk kold filterkaffe (espresso…
Se opskrift

Alkoholfri Gin & Tonic

Du kan nu få denne klassiker i en alkoholfri version. Denne Gin&Tonic er lavet på anmelderroste Lyre's Dry London Spirit.
Se opskrift

Alkoholfri Irish Coffee

Der er ikke noget bedre end at sidde med en Irish Coffee efter en lang dag og endda en alkoholfri en af slagsen.
Se opskrift

Alkoholfri Lynchburg Lemonade

Denne amerikanske whisky-highball, der oprindeligt blev skabt i 80'erne, hylder destilleriet, hvor den formentlig blev skabt, i Lynchburg Tennessee.
Se opskrift

Alkoholfri Malt & Cola

Nogle gange er simpelt bare bedre! En klassisk drink med et smokey twist. Denne whisky-mocktail kombinerer de traditionelle smage af bourbon og cola.
Se opskrift

Alkoholfri Amaretti Sour

Dette er en perfekt mocktail til dem der både kan lide det søde og det sure! Ingredienser 7,5 cl 1,5 cl Frisk lemon juice 0,5 cl Sukkersirup 1 cl æggehvide…
Se opskrift

Alkoholfri Kaffe Affogato

Mangler du en formidable dessert, der vil slå benene væk under dine gæster? Prøv denne fantastiske Kaffee Affogato
Se opskrift

Alkoholfri Passionstar Martini

Underholdning handler om at dele og fejre smukke øjeblikke sammen, og denne lækre martini er perfekt til netop dette.
Se opskrift

Alkoholfri Gin Hass

Den klassiske Gin Hass cocktail i en alkoholfri version. Lavet på Lyre's Dry London Spirit.
Se opskrift

Alkoholfri Gin Gin Mule

Gin gin mule blander Mojito og en Mule til denne moderne klassiker i en alkoholfri version! Lavet på den anmelderroste Lyre's Dry London Spirit.
Se opskrift
Lyre's old cuban

Alkoholfri Old Cuban

Den klassiske Old Cuban cocktail i en alkoholfri version. Lavet på Lyre's White Cane Spirit og Scavi & Ray alkoholfrie prosecco
Se opskrift

Alkoholfri Italien Orange & Tonic

Denne simple drink med en kompleks smag af blodappelsin i spidsen. Den rubinrøde grapefrugt danser med tonicen, mens maraschinoen tilføjer balance fra vingerne. Resultatet er en citrus, forfriskende åbenbaring.
Se opskrift

Alkoholfri Passionfruit Colada

En af verdens mest populære sommercocktails, Pina Colada er forfriskende og sød. Det er super nemt at lave, men tilføjelse af frisk passionsfrugt og lime vil tage denne strandbarfavorit til næste niveau. Perfekt til at nyde med venner.
Se opskrift

Alkoholfri Lyre’s Spritz – Kande

Prøv en kande af denne forfriskende drink lavet på Lyre's Dry London Spirit og Lyre's Italian Orange
Se opskrift

Alkoholfri Whisky Sour

Nu behøver klassikeren ikke altid at indeholde alkohol! Benyt Lyre’s American Malt, og lav dig selv en lækker alkoholfri Whisky sour Ingredienser 6 cl Lyre’s American Malt (Whisky) 3 cl Frisk…
Se opskrift
Gå til toppen